Wilt u meer weten over Provak Delfzijl? 

De vakgereedschap zaak waar service en advies vanzelfsprekend is

Provak Delfzijl is gespecialiseerd in ijzerwaren en gereedschappen. Omdat in Delfzijl ook vaak klachten zijn met betrekking tot de aardbevingsschade door gaswinning, hebben wij ook een deel van Provak Delfzijl ingericht voor gereedschappen voor schade aan uw huis.

Ons team kan u altijd advies geven over de gereedschappen en de materialen om uw huis weer volledig te herstellen. Kom langs en ontvang advies op maat. 

Onze specialisatie

Behalve het leveren van vele gereedschappen en ijzerwaren zoals machines en tuingereedschappen, kunt u ook bij ons terecht voor het beveiligen van uw huis, het afwerken van uw huis (denk aan het laten graveren van uw brievenbus) en het repareren van uw huis. Hier leest u meer over onze diensten>>>

Vakkundig team

Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn altijd in het bezit van een vak-diploma of leert hier nog voor. Wij vinden dat u de beste deskundigheid en informatie altijd moet kunnen ontvangen.
Hier leest u meer over het team van Provak Delfzijl >>>

Service en diensten

Wij proberen u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij proberen u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Zo bezorgen wij GRATIS, installeren wij artikelen bij u in huis en doen wij onderhoud. U kunt bij ons terecht voor het beste advies en service.
Hier leest u meer over de diensten van Provak Delfzijl >>>

Kwaliteit

Provak Delfzijl wil uitsluitend kwaliteit leveren. Kwaliteit in service, kennis en assortiment. Wij leveren vrijwel uitsluitend A-merken.
Hier leest u meer over de kwaliteit van artikelen van Provak Delfzijl >>>

Garantie en omruilen

Wij geven u de garantie dat wij pas tevreden zijn als u als klant tevreden bent. Normaal heeft u 1 jaar garantie + 1 jaar garantie van Provak erbij. Maar soms geven wij ook uitgebreidere garanties op onze artikelen. Ruilen is daarbij nooit een probleem.
Hier leest u meer over de garanties van Provak Delfzijl >>>

Provak Delfzijl
               


Stuur een e-mail naar ons:  info@provakdelfzijl.nl  
Direct contact met Provak:  0596 681 385                                                  

 
Provak Delfzijl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 
8:00 - 18:00 uur

Zaterdag:                     
8:30 -  17:00 uur
            Postbus 19, 9900 AA Apingedam  
Sikkel 32, 9932 BD Delfzijl

Tel:  0596 681385
Fax: 0596 622832

info@provakdelfzijl.nl

Facebook Provak Delfzijl

 

Stel direct uw vraag aan ons!

Provak DelfzijlProvak Delfzijl
Webshop Provak Delfzijl
Kwaliteit van Provak Delfzijl
Provak Delfzijl