Provak Delfzijl - maak kennis met ons deskundig personeel

Ons vakkundig personeel staat altijd klaar om u te helpen

Betrokken medewerkers

Provak Delfzijl vakkundig personeel

Bij Provak Delfzijl staat de eigenaar ook achter de balie. U merkt dat aan de betrokkenheid maar ook aan  de jarenlange ervaring in de branche. Dat geldt  overigens ook voor de medewerkers. Werken in een  ijzerwaren- en gereedschappenzaak betekent de  klanten op weg helpen, meedenken en oplossingen  aanbieden. Natuurlijk heeft iedereen ergens moeten  beginnen en vooral moeten leren. Elke medewerker  leert nog dagelijks. Inherent aan de branche want  vrijwel elke dag komen we wel weer nieuwe producten  tegen die de klus weer vereenvoudigen kunnen. 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen

Medewerkers van Provak Delfzijl volgen continu de marktontwikkelingen en zullen waar nodig zich steeds moeten bijscholen. Elke medewerker bezit een vak-diploma of leert hier nog voor. Daarnaast kennen we veel aanvullende opleidingen vooral als het gaat om de steeds veranderen eisen voor wat betreft het afdoende beveiligen van een woning. Doordat de branche bijzonder innovatief is worden er erg veel producttrainingen gevolgd zodat u als klant, hoe nieuw het product dan ook is, goede achtergrondinformatie kan krijgen en vaak al een stuk persoonlijke ervaring overgebracht kan worden. Voor u als klant een zeker gevoel, voor Provak Delfzijl een vanzelfsprekendheid. 

U mag een bepaalde deskundigheid en informatie verwachten

Iedere medewerker heeft zijn eigen voorkeuren, interesses en ervaring. Provak Delfzijl streeft er naar om alle kennis te verdelen over twee of meer medewerkers. Waarom? Omdat wij vinden dat als de specialist een vrije dag heeft of op vakantie is, u toch zeker de zelfde deskundigheid en informatie van ons mag verwachten.

Provak Delfzijl
               


Stuur een e-mail naar ons:  info@provakdelfzijl.nl  
Direct contact met Provak:  0596 681 385                                                  

 
Provak Delfzijl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 
8:00 - 18:00 uur

Zaterdag:                     
8:30 -  17:00 uur
            Postbus 19, 9900 AA Apingedam  
Sikkel 32, 9932 BD Delfzijl

Tel:  0596 681385
Fax: 0596 622832

info@provakdelfzijl.nl

Facebook Provak Delfzijl

 

Stel direct uw vraag aan ons!

Provak DelfzijlProvak Delfzijl
Webshop Provak Delfzijl
Kwaliteit van Provak Delfzijl
Provak Delfzijl