Garantie en omruilen bij Provak Delfzijl 

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent 

Garanties van Provak

Over garantie kunnen we heel kort zijn. Wij geven u de garantie dat wij pas tevreden zijn als u als klant tevreden bent. Normaal heeft u op elk gebruiksartikel één jaar garantie + één jaar van Provak erbij. Bij enkele machine merken heeft u zelfs tot 3 jaar garantie. Mochten er binnen twee jaar bij normaal gebruik zich geen problemen voordoen dan kunt u er van uit gaan dat er geen materiaal en/of constructiefouten aanwezig zijn die onder een garantieregeling zouden moeten vallen.
Provak delfzijl

Helaas maken wij ook vaak mee dat er ‘abnormaal’ gebruik wordt gemaakt van kwaliteitsgereedschappen. Een schroevendraaier, ook al heeft u de beste die er te krijgen is, is nog steeds niet bedoeld om met een hamer op te slaan om bijvoorbeeld de tegeltjes in de keuken van de muur af te bikken. Zo zijn hogedrukreinigers nog steeds niet vorst-ongevoelig en kunnen haspels in opgerolde staat bijzonder heet worden als u er een zware machine op aansluit. 

Mocht u aanspraak moeten maken op garantie, dan willen wij ervoor zorgen dat dit zo goed als mogelijk kan gebeuren. Neem daarom altijd een aankoopbewijs mee, ook al is deze drie jaar oud en liefst ook nog de garantiekaart of gebruiksaanwijzing. Soms vragen wij u een kleine bijdrage in de verzendkosten mocht uw aankoop opgestuurd worden naar de fabrikant of leverancier. Bij Provak Delfzijl bestaat de mogelijkheid in veel gevallen een vervangend artikel in bruikleen mee te geven zodat u gewoon door kan gaan waar u mee bezig was. 

Ruilen bij Provak Delfzijl 

Ruilen is nooit een probleem ! Natuurlijk willen wij samen met u dat u het beste product heeft wat voor uw situatie de meest optimale keuze zal zijn. We proberen u daarom al in de winkel zo goed als mogelijk te informeren. Zal achteraf blijken dat u toch beter een ander artikel had moeten hebben, kom dan vooral terug want een tevreden klant is voor ons veel meer waard dan een snelle verkoop en een ontevreden klant thuis of op de zaak. 

Wilt u wat ruilen ? Neem dan in ieder geval uw aankoopbewijs of pakbon met complete verpakking en toebehoren mee. Vanzelfsprekend moeten de artikelen wel ongebruikt en in onbeschadigde  staat verkeren.

 

Provak Delfzijl
               


Stuur een e-mail naar ons:  info@provakdelfzijl.nl  
Direct contact met Provak:  0596 681 385                                                  

 
Provak Delfzijl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 
8:00 - 18:00 uur

Zaterdag:                     
8:30 -  17:00 uur
            Postbus 19, 9900 AA Apingedam  
Sikkel 32, 9932 BD Delfzijl

Tel:  0596 681385
Fax: 0596 622832

info@provakdelfzijl.nl

Facebook Provak Delfzijl

 

Stel direct uw vraag aan ons!

Provak DelfzijlProvak Delfzijl
Webshop Provak Delfzijl
Kwaliteit van Provak Delfzijl
Provak Delfzijl