Advies voor inbraakpreventie bij Provak Delfzijl

Beveiligingsservice van Provak Delfzijl

Delfzijl is een redelijk veilige gemeente, maar heeft wel te kampen met een behoorlijke stijging van het aantal woninginbraken. Op de onderstaande link ziet u de actuele inbraakcijfers van de politie.
http://bit.ly/1fTFkF8
 
                                                  politiekeurmerk

Inbraakbeveiliging is maatwerk

Bij Provak Delfzijl kunt u van gediplomeerde preventieadviseurs tips en adviezen krijgen om inbrekers buiten de deur te houden. Wij beschikken over een ruim assortiment inbraakwerende middelen die voldoen aan de eisen om uw woning te beveiligen volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Geheel kosteloos inspecteerd één van onze gediplomeerde Provak preventieadviseurs uw woning en krijgt u advies en een offerte met de maatregelen die u dient te nemen om uw woning volgens het Politie Keurmerk Veiling Wonen te beveiligen. Voldoet uw woning aan de eisen dan komt u in aanmerkingen voor het certificaat beveiligde woning. De kans op inbraak in een gecertificeerde woning is gemiddeld 50% lager dan in een woning zonder keurmerk, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Bij woningen met zeer gedateerd hang- en sluitwerk kan de winst zelfs tot 90% oplopen. 
Verder geeft uw verzekering veelal een korting op uw inboedelverzekering.              

Wilt u een afspraak maken?

tel: 0596 681385 of mail naar info@provakdelfzijl.nl

In Nederland wordt er voornamelijk ingebroken door de gelegenheidsinbreker, die met een beitel en schroevendraaier op stap gaat. Met dit gereedschap wrikken ze dan de deur of raam open. Of ze breken de cilinder van het slot open. En klepraampjes die niet goed afgesloten zijn (alleen een simpel raamboompje) forceren ze. Andere technieken die veel voorkomen zijn het ‘flipperen’ of het ‘hengelen’. Flipperen en hengelen kan alleen als mensen niet hun deur op slot hebben gedraaid. Flipperen: met een stuk hard plastic duwt de inbreker de dagschoot van het slot weg, zodat de deur opent. Hengelen: de inbreker probeert door de brievenbus de klink naar beneden te halen.

Provak Delfzijl
               


Stuur een e-mail naar ons:  info@provakdelfzijl.nl  
Direct contact met Provak:  0596 681 385                                                  

 
Provak Delfzijl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 
8:00 - 18:00 uur

Zaterdag:                     
8:30 -  17:00 uur
            Postbus 19, 9900 AA Apingedam  
Sikkel 32, 9932 BD Delfzijl

Tel:  0596 681385
Fax: 0596 622832

info@provakdelfzijl.nl

Facebook Provak Delfzijl

 

Stel direct uw vraag aan ons!

Provak DelfzijlProvak Delfzijl
Webshop Provak Delfzijl
Kwaliteit van Provak Delfzijl
Provak Delfzijl