Laat uw gereedschap repareren door Provak in Delfzijl

Gereedschap laten repareren, hoe apart is dat? Maar soms is het echt nodig, de beste apparatuur kan weleens versleten zijn of iets niet helemaal goed mee zijn. Het kan voorkomen dat uw gereedschap dan bekeken moet worden door Provak.

Vervangend gereedschap

Wanneer komt u erachter wanneer u uw apparatuur moet repareren? Precies op het moment dat u uw gereedschap moet gaan gebruiken. Nu kunt u de klus niet meer uitvoeren. Dit is natuurlijk erg vervelend, hierbij kan Provak in Delfzijl u perfect helpen. Wij kunnen uw gereedschap repareren en u gelijk vervangend product aanbieden. Zo zit u nooit zonder gereedschap dankzij Provak in Delfzijl.

Hoe wordt uw gereedschap gerepareerd?

Het komt vaak voor dat er op uw apparatuur nog garantie zit, in dat geval sturen wij meestal uw gereedschap terug naar de fabriek. In dit geval kan het wat langer duren voor u uw apparatuur weer terug heeft, echter wordt uw gereedschap dan wel gerepareerd door het bedrijf wat gespecialiseerd is in uw gereedschap.

Voor kleinere reparaties hebben wij ook onze eigen werkplaatsen, hier sturen wij af en toe ook apparatuur naar toe. Als uw product hiernaar toe wordt gestuurd, wordt het product sneller gerepareerd en kunt u sneller weer gebruik maken van uw eigen apparatuur.

Altijd in professionele handen

Bij Provak in Delfzijl komt uw product altijd in professionele handen terecht, of het nou bij de fabriek is of bij de werkplaats van Provak zelf, altijd zorgen wij ervoor dat uw gereedschap vakkundig gerepareerd wordt.

Laat uw gereedschap nu controleren

Het komt vaak voor dat uw gereedschap kapot blijkt te zijn wanneer u het wilt gebruiken, om dit voor te zijn kan je je gereedschap laten controleren door Provak in Delfzijl, zo bent u problemen altijd zelf voor. 

Provak Delfzijl
               


Stuur een e-mail naar ons:  info@provakdelfzijl.nl  
Direct contact met Provak:  0596 681 385                                                  

 
Provak Delfzijl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 
8:00 - 18:00 uur

Zaterdag:                     
8:30 -  17:00 uur
            Postbus 19, 9900 AA Apingedam  
Sikkel 32, 9932 BD Delfzijl

Tel:  0596 681385
Fax: 0596 622832

info@provakdelfzijl.nl

Facebook Provak Delfzijl

 

Stel direct uw vraag aan ons!

Provak DelfzijlProvak Delfzijl
Webshop Provak Delfzijl
Kwaliteit van Provak Delfzijl
Provak Delfzijl